Uusia tuulia Piparkakkutalossa – lue lisää!

Kesän lopussa saimme iloiseen joukkoomme vahvistusta, kun keittiömestarinamme aloitti hämeenlinnalainen Elias Heinonen!

Piparkakkutalo onkin jo ennestään tuttu uudelle keittiömestarillemme, sillä Elias on työskennellyt Piparkakkutalossa kokkina noin kymmenen vuotta sitten. Kokemusta kokkina ja keittiömestarina on kartutettu monipuolisesti Hämeenlinnan ja Tampereen tasokkaissa ravintoloissa.

Työt ovat alkaneet vauhdikkaasti ja uusia ideoita tulvii jatkuvasti. Asiakkaamme ovatkin päässeet nauttimaan Eliaksen kädenjäljestä jo syksyn aikana, kun ruokalistamme vaihtui elo-syyskuun vaihteessa.

Asiakkaiden arviot Piparkakkutalon palvelusta ja ruoasta ovat olleet jo pitkään hyvää, mutta syksyn mittaan saamamme palaute on selkeästi positiivisessa nousussa.
Ruokatuotteemme on aiempaa monipuolisempi – uusia, mielenkiintoisia makuja on tuotu esiin helposti lähestyttävästi, eikä perinteisiä annoksiamme ole unohdettu. Myös klassisimmat annoksemme ovat saaneet kaivattua päivitystä!

Vaikka olemmekin kaupungin perinteikkäin ravintola, haluamme jatkuvasti kehittyä ja tarjota asiakkaillemme herkullisia elämyksiä, laadukasta palvelua ja mieleenpainuvia makuja.

Uusi ruokalistamme julkaistiin tällä viikolla ja se on voimassa vuoden loppuun saakka.

Tervetuloa tutustumaan uusiin ruokiimme tai nauttimaan perinteisimmistä annoksistamme!

Piparkakkutalo keittiömestari Elias Heinonen