Tawastia Group on hämeenlinnalainen perheyritys, joka tarjoaa laadukkaita majoitus-, ravintola- ja kokouspalveluita Hämeenlinnan keskustassa. Lue lisää!

Toimipaikkojamme ovat Ravintola Piparkakkutalo, Hotelli Emilia, Bar Skogster, Albertin Kellari sekä Vanha Monttu.

HOTELLI EMILIA on kodikas, vuonna 2023 remontoitu hotelli keskellä kaunista Hämeenlinnaa. Kävelykadun varrella kaikki palvelut ovat aivan käden ulottuvilla. Hotellin 42  huonetta on ajattoman tyylikkäästi sisustettu. Huoneissa on huonekohtainen jäähdytys, oma kylpyhuone, taulutelevisio sekä langaton internetyhteys. Kaikkiin hintoihin sisältyy aamiainen. Hotellin tilaussauna on kaikkien varattavissa.
Hotellistamme löydät myös kokoustilat, Saunakabinetti n. 10 hengelle ja Kokouskabinetti n. 20 hengelle.

BAR SKOGSTER sijaitsee aivan Hämeenlinnan sydämessä vanhassa Skogsterin tavaratalossa, Ravintola Piparkakkutalon naapurissa. Erikoisuutena ovat herkulliset cocktailit, mocktailit sekä muidenkin juomien laaja kirjo. Palvelu on asiantuntevaa ja persoonallista, paikka tyylikäs, kynnys matalalla ja tunnelma korkealla.

ALBERTIN KELLARI on Piparkakkutalon alakerrassa sijaitseva mukava pistäytymis- ja illanistujaisravintola, jossa panostetaan laadukkaaseen olut- ja juomavalikoimaan sekä asiantuntevaan ja ystävälliseen palveluun. Perjantaisin Albertin Kellarissa livemusiikkia klo 21:30. Torstaisin tarjolla on karaokea, sekä joka kuun viimeinen keskiviikko järjestetään jo tutuksi tullut AP-Klubi, jossa on aina 2–3 live-esiintyjää.

VANHA MONTTU on tunnelmallinen ja legendaarinen pubi Tampereen keskustassa, Hämeenkadulla. Montun suosittu karaoke järjestetään keskiviikkoisin ja sunnuntaisin, lisäksi vaihtuvasti ohjelmaa live-esiintyjistä bingoon. Montun sydän on ammattitaitoinen ja omistautuva henkilökunta, joka takaa viihtymisesi!