Piparkakkutalon keittiöremontti -yhteistyössä Tomi Björckin kanssa

Jo 32 vuotta toimineen Piparkakkutalon keittiö on tunnettu hyvästä ruoasta ja perinteisestä keittiöstä. Nämä arvot tulevat jatkossakin olemaan kiinteä osa toimintaamme ja tuotettamme. Asiakkaiden makutottumukset kuitenkin kehittyvät, joten ravintolan ja keittiön tuotetta on aina aika ajoin päivitettävä ja ajan henkeä on seurattava.

Ravintola Piparkakkutalossa tehdään isoa remonttia vuonna 2020. Tulevassa remontissa uusimme täysin ravintolan keittiön ja tarjoilijoiden työtilan sekä samassa yhteydessä freesaamme ravintolan ilmettä, jotta voimme jatkossa tuottaa entistäkin parempia ruoka- ja ravintolaelämyksiä asiakkaillemme. Avuksi tulevaan uudistukseen olemme saaneet tunnetun keittiömestarin Tomi Björckin, jonka kanssa teemme tiivistä yhteistyötä.

Asiakkaiden kiittelemä kodinomainen tunnelma säilytetään jatkossakin ja pyrimmekin remontilla entisestään tukemaan niitä asioita, joista Piparkakkutalo tälläkin hetkellä tunnetaan ja mistä saamme hyvää palautetta asiakkailta: herkullinen ruoka ja hyvä, huomaavainen palvelu yhdistettynä historialliseen ja kodikkaaseen miljööseen.

”Haluamme tuoda asiakkaillemme uusia ravintolaelämyksiä ja kehittää koko ajan toimintaamme asiakkaitamme kuunnellen. Olemme siis ylpeitä siitä, että voimme kertoa yhteistyöstämme tunnetun keittiömestarin ja ravintoloitsijan Tomi Björckin kanssa. Tomin myötä uudesta keittiöstämme tulee sekä henkilökunnan että asiakkaiden tarpeet huomioonottava, tehokas ja nykyaikainen. Myös henkilökunnan työskentely on mielekkäämpää ja mukavampaa kun työtilat uusitaan ja niiden tasoa parannetaan. Ruokatuotetta ja palvelukonseptia kehitetään entisestään sekä yksityiskohtia hiotaan. Kaiken tekemisemme tavoitteena on, nyt ja aina, tyytyväiset asiakkaat”, kertoo Tawastia Groupin toimitusjohtaja Karoliina Mäki-Kuutti.

Ruokaravintolan seinillä voi jatkossakin ihailla taidetta ruokailun ohessa, sillä seinillä jatkuu taiteilija Pentti Pullisen koordinoimat taidenäyttelyt.

Tiedotamme tarkemmasta avausajankohdasta lähempänä.

Albertin Kellari on kuitenkin auki koko ajan, eikä yläkerran ruokaravintolan remontti vaikuta sen toimintaan.