Piparkakkutalon Asado -illallinen 14.3.2025

Asado-illallinen Ravintola Piparkakkutalossa 14.3.2025

Tervetuloa nauttimaan argentiinalaisesta asado-illallisesta Ravintola Piparkakkutalossa, perjantaina 14. maaliskuuta!
Tämä ainutlaatuinen ilta tarjoaa mahdollisuuden kokea argentiinalaista ruokakulttuuria keskellä Hämeenlinnaa.

Mikä on asado?

Asado on Etelä-Amerikassa, erityisesti Argentiinassa, Uruguayssa, Paraguayssa ja Chilessä suosittu ruoanlaittotapa ja sosiaalinen tapahtuma, joka muistuttaa suomalaista grillijuhlaa. Asado tarkoittaa sekä valmistustekniikkaa, että itse tilaisuutta.

Perinteisesti asadossa valmistetaan naudanlihaa, porsasta, kanaa, chorizo-makkaroita ja morcillaa avotulella tai grillillä, jota kutsutaan nimellä ”parrilla”. Meillä Piparkakkutalossa lihat grillataan Josper -puuhiiliuunissa, joka takaa herkullisen grillatun maun ja mureuden.

Asado-illallinen Ravintola Piparkakkutalossa

Illan aikana tarjoilemme pöytiin herkullisen ja monipuolisen asado-menun.

Menun hinta 62€/hlö

Alkupalat
Leikkeleitä ja grillattua chorizoa

Juustoja
Marinoituja oliiveja ja sipulia
Talon leipää

Pääruoka (syö niin paljon kuin jaksat ja testaa eri lihoja!)
Black Angus Flank steak
Naudan picanha
Porsaan abanicoa
Karitsamakkaraa

Sides & sauces – pöytään jaettavaksi
Chimichurri-kastike
Grillattua broccoliinia & karamellisoituja sipuleita
Paahdettua yrttiperunaa & Salsa golf
Vihersalaattia

Jälkiruoka
Dulce de leche flan

Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta, seurasta ja argentiinalaisesta ruoasta, suositusjuomien kera.

Varaa pöytäsi pian!

Pöytävarauksen teet helposti varausjärjestelmästämme tästä linkistä tai soittamalla suoraan ravintolaan 03 648 040.
Mainitsethan varauksen yhteydessä myös mahdolliset erityisruokavaliot, pyrimme huomioimaan nämä mahdollisuuksien mukaan.
Huomaattehan, että Asado -illallisen aikaan 14.3. a la carte -listamme ei ole käytössä.
Varauksen voit tehdä myös myyntipalvelustamme, myyntipalvelu@tawastia.fi tai 03 633 5150 (ma-pe klo 10-16).

Lämpimästi tervetuloa!