Parsaviikot Piparkakkutalossa

Kevään herkut ovat saapuneet!

Odotettu parsakausi on vihdoin täällä! Piparkakkutalossa parsoja on saatavilla 24.4. alkaen a la carte -listan lisäksi.
Tutustu herkulliseen parsamenuumme alta ja varaa pikaisesti pöytäsi kauden parhaimpien makujen ääreen.

Parsa on yksi kevään ensimmäisistä tuoreista satokasveista – siksi se on niin erityinen ja odotettu.
Parsakausi on myös lyhyt, joten siitä kannattaa ottaa kaikki ilo irti juuri nyt, kun se on parhaimmillaan!

***

Piparkakkutalon parsaviikot 2025

Vihreää parsaa & yuzu-hollandaisea L, G
11 €

Vihreää parsaa, yuzu-hollandaisea, ilmakuivattua kinkkua & rakuunaa L, G
15 €

Vihreää parsaa, yuzu-hollandaisea, sokerisuolattua lohta & kirjolohenmätiä L, G
16 €

Lisukkeeksi parsaa & sitruunaa L, G
7 €

***

Viinisuositukset – täydellinen pari kevään mauille

Kevyt kuohuviini, kuten raikas Henri Ehrhart Crémant (Ranska), on klassinen valinta parsan kanssa. Kuplien raikkaus leikkaa hollandaise-kastikkeen täyteläisyyttä ja nostaa esiin parsan hennon makeuden.

Gisselbrecht Riesling Organic (Ranska) puolestaan tuo mukanaan miellyttävää hapokkuutta, joka toimii erinomaisesti kalan ja mädin kanssa – erityisesti sokerisuolattu lohi pääsee oikeuksiinsa tämän viinin rinnalla.

Jos haluat korostaa yrttisyyttä ja raikkaita vivahteita, valitse Lauretz V Grüner Veltliner (Itävalta). Se nostaa kauniisti esiin rakuunan ja vihreän parsan luonnolliset aromit.

Henri Ehrhart Crémant, Ranska
8,80 €/12 cl 54,00 €/plo

Gisselbrecht Riesling Organic, Ranska
12,60 €/16 cl 58,00 €/plo

Lauretz V Grüner Veltliner, Itävalta
12,90 €/16 cl 60,00 €/plo

***

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan!
Pöytävarauksen teet helposti tästä linkistä tai soittamalla ravintolaan sen aukioloaikoina, 03 648 040.