Liekitysillat Piparkakkutalossa

Elämyksiä Piparkakkutalossa – vieraileva keittiömestari Auvo Pyykkönen!

Aiemmin keväällä järjestetyt liekitysillat keräsivät runsaasti kiinnostusta ja kehuja, joten päätimme jatkaa teemaa nyt useamman viikon ajan!

Ravintola Piparkakkutalon liekitysillat
Pe 19.9.
To-pe 25.-26.9.
To-pe 2.-3.10.
To-pe 9.-10.10. 

Liekitysilloissa ravintolassamme tarjoillaan talon tyyliin sopivaa menua, jonka erikoisuutena on asiakkaiden edessä liekitettävät ruokalajit. Liekityksestä vastaa hämeenlinnalaisten tuntema keittiömestari, Auvo ”Ave” Pyykkönen, joka on yhdessä oman keittiömestarimme Elias Heinosen kanssa suunnitellut maistuvan menukokonaisuuden.

Menu 66€/hlö

Toast Skagen
Klassinen rapuherkku, jossa paahtoleivän päällä ravunpyrstöjä ja sipulia tillimajoneesissa sekä siianmätiä L (saa G)
***
Naudan sisäfileetä
Liekitetty naudan sisäfileepihvi 160g, konjakki-pippurikastiketta, paahdettuja syksyn juureksia & valkosipuliperunoita L, G
***
Liekitetyt luumut
Rommilla liekitetyt luumut, pähkinäcrumblea & vanhan ajan vaniljajäätelöä L, G

Yksittäin tilattuna:
Toast Skagen 13,90 €
Naudan sisäfilee 41,00 €
Liekitetyt luumut 11,10 €

Varmista paikkasi ajoissa! Varaa pöytäsi jo tänään ja tule nauttimaan loistavasta ruoasta ja tunnelmallisesta illasta.

Pöytävarauksen teet helposti tästä linkistä tai soittamalla ravintolaan sen aukioloaikoina 03 648 040.