Lähiruoka kunniaan!

Olemme Ravintola Piparkakkutalossa jatkuvasti nostaneet pien- ja lähituottajien määrää, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tuoreita raaka-aineita ja mahdollisimman läheltä. Tällä hetkellä ruokalistallamme on mm. Aliniityn tilan Mangalitza possua, joka on erittäin uniikki tuote eikä sitä saa tietääksemme muista Hämeenlinnan ravintoloista. Mangalitza on alkujaan unkarilainen, lähes 300 vuotta vanha maatiaisrotu ja se on yksi maailman kolmesta sikarodusta, jonka liha marmoroituu iän myötä. Listallamme oleva Päivän liha valmistetaan lähitilojen raaka-aineista, mm. Mangalitzasta  saatavuuden mukaan.

Lisäksi meillä on tarjolla mm. Kiipulan viiriäisen munia, Sauvalan Kartanon fasaania, suomalaista Finn Angus -pihvikarjanlihaa, Tiirinkosken härkäpapuja. Lisäksi olemme lisänneet kasvisruokien osuutta ja meiltä löytyykin nykyään myös vegaaninen maistelumenu.

Tervetuloa herkuttelemaan!