Flambeerausta Piparkakkutalossa

Liekitettäviä elämyksiä viikonlopun ajan – vieraileva keittiömestari Auvo Pyykkönen!

Kahtena viikonloppuna kevään aikana ravintolassamme tarjoillaan talon tyyliin sopivaa menua, jonka erikoisuutena on asiakkaiden edessä liekitettävät ruokalajit. Liekityksestä vastaa hämeenlinnalaisten tuntema keittiömestari, Auvo ”Ave” Pyykkönen, joka on yhdessä oman keittiömestarimme Elias Heinosen kanssa suunnitellut herkullisen erikoismenun.

Liekittäminen ei ole pelkästään ruoanlaittotekniikka, vaan myös visuaalinen elämys ja ammattitaitoa parhaimmillaan, joka tekee illallisesta mieleenpainuvan.

Menu 67€/hlö

Lohta & parsaa
Chili-hunajalla maustettua lohta,
parsavaahtoa, raparperimignonetteä,
kompressoitua kurkkua ja ruohosipulia L, G

***

Naudan sisäfileetä
Liekitetty naudan sisäfileepihvi 160g,
konjakki-viherpippurikastiketta, grillattua naattiporkkanaa ja broccoliinia,
uuniperunaa & rakuunatuorejuustoa L, G

***

Crêpes Suzette
Sitrusliköörillä liekitetyt
appelsiiniohukaiset & crème chantilly L

Yksittäin tilattuna:
Lohta & parsaa 14,90 €
Naudan sisäfilee 42,00 €
Crêpes Suzette 14 €

Menu saatavilla pe-la 28.-29.3. sekä 11.-12.4. klo 17 alkaen.

Varmista paikkasi ajoissa! Varaa pöytäsi jo tänään ja tule nauttimaan loistavasta ruoasta ja tunnelmallisesta illasta.

Pöytävarauksen teet helposti tästä linkistä tai soittamalla ravintolaan sen aukioloaikoina 03 648 040.