Avoimet työpaikat

Piparkakkutalo etsii sali- ja keittiötiimiinsä vahvistusta!
Oletko se sinä tai tunnetko ravintola-alan ammattilaisen, joka voisi liittyä mahtavaan tiimiimme?

Etsimme kesäksi 2022 kokkia (112h / 3vko). Työ alkaa touko-/kesäkuun vaihteessa ja jatkuu elokuun loppuun asti. Toivomme hakijalta vähintään parin vuoden kokemusta kokin tehtävistä. Vahvuudeksi luetaan, mikäli pystyy toimimaan sekä hellan että myös kallan puolella.

Salin puolelle etsimme vakituista tarjoilijaa. Tuntien määrä on neuvoteltavissa, alkaen keskimäärin vähintään 40h/3vk, mutta paljon enemmänkin on tarjolla! Työkokemusta toivoisimme sinulla olevan a la carte -tarjoilusta ja etuna on, jos sinulla on edes hieman tietoa viineistä sekä drinkeistä – mutta ei hätää, jos näistä ei ole vahvaa osaamista, me kyllä opetamme ja perehdytämme työhön.

Albertin kellariin etsimme kokoaikaista ja vakituista ravintolapäällikköä, joka vastaa ravintolan päivittäisestä toiminnasta sekä bändi- ja panimoyhteistöistä. Työssä edellytetään aiempaa kokemusta esimies- ja päällikkötehtävistä.
Päällikön lisäksi Albertin kellariin etsitään myös baaritarjoilijaa sekä blokkareita. Työkokemusta emme vaadi – hyvä asenne ja halu oppia ratkaisee.

Kerromme mielellämme lisätietoja!

Kokkihakemukset
keittio@ravintolapiparkakkutalo.fi

Salin puolen hakemukset
Ravintolapäällikkö Julia Puoliväli julia.puolivali@ravintolapiparkakkutalo.fi

 

KEITTIÖMESTARIA HAETAAN!

Nykyisen pitkäaikaisen keittiömestarimme siirtyessä uusiin tehtäviin, etsimme Ravintola Piparkakkutaloon tehokasta, sitoutunutta ja innovatiivista keittiömestaria vastaamaan keittiön toiminnasta yhdessä Piparkakkutalon tiimin kanssa.