in english
in english

Piparkakkutalo täyttää 30 vuotta!

19.04.17

Vuonna 2017 ravintolamme juhlii 30-vuotista toimintaansa, mikä on kunnioitettava ikä ravintolalle nykypäivänä. Oli onni, että tämä jugendtyylinen vanha kauppiaskoti saatiin pelastettua ja se on säilynyt jälkipolville ihailtavaksi. Rakennus oli 1970-luvun lopussa purku-uhan alla, mutta onneksi suojelupäätös saatiin v. 1985.  Vuonna 1987 joulukuussa rakennukseen avattiin mittavan remontin jälkeen Ravintola Piparkakkutalo.

30-vuotias Piparkakkutalo on löytänyt paikkansa hämeenlinnalaisten, ulkopaikkakuntalaisten sekä ulkomaalaisten sydämissä. Perinteikkäässä ja tunnelmallisessa Piparkakkutalossa kokoonnutaan monissa erilaisissa tilanteissa: turistit lomailun merkeissä, häävieraat ja synttärisankarit juhlien merkeissä, yritykset kestitsevät asiakkaitaan ja henkilökuntaansa, vanhat työtoverit ja koulukaverit kokoontuvat säännöllisesti.
Huomaavaisesta ja ystävällisestä palvelusta vastaa ammattitaitoinen henkilökuntamme, jolle tyytyväinen asiakas on tärkein arvo.

Piparkakkutalon toimintaa on nyt pyörittänyt jo yhdeksän vuoden ajan hämeenlinnalainen perheyritys. Perheyrityksen arvojen mukaisesti
Piparkakkutalo haluaa tuottaa palvelu- ja ruokaelämyksiä kauniissa kodinomaisissa puitteissa. Ruokatuote on klassinen sekä sesongit ja trendit huomioon ottava, jossa laadukkaat raaka-aineet ovat tärkeässä asemassa.

 

 

Persoonallinen, perinteinen, tunnelmallinen